Wie zijn wij

Digital Motion is jong en een dynamisch bedrijf gevestigd in Gouda.
Met veel enthousiasme en vakkennis maken wij bruidsfoto's, bruidsfilms, kinderfoto's, portretfoto's, productfoto's, reclame foto's en bedrijfsfilms. Kortom alles waar beeld en geluid centraal staan.

Kortom wij zijn gespecialiseerd in het fotograferen en filmen van mensen. Kortweg de sociale fotografie.
Of dit nu gaat om het om een sfeervolle uitstraling of een zakelijke weergave van een productieproces, wij doen het allemaal.
Ons doel is om iedereen op zijn of haar gemak te laten voelen voor de camera. En het is juist onze vakkennis die er voor zorgdraagt dat dit het geval is en dat daarmee het verschil tussen een "fotootje" en een geslaagde "plaat".

De structuur van het bedrijf is plat; het bedrijf wordt geleid door Fred Strang met meer dan 45 jaar camera ervaring en wordt op de juiste momenten aangevuld met freelancers, zoals stylistes, visagisten, cameramensen, laboranten en filmeditors.
Hierdoor is Digi Motion altijd voorzien van goed opgeleide mannen en vrouwen, die elk op hun eigen gebied gespecialiseerd zijn en omdat zij zelfstandig werken, ook goed gemotiveerd zijn om hun specialisaties uit te oefenen.

Meer belangstelling?
Vul dan de nodige gegevens in onder de button info en wij nemen contact met je op.

Gebruikte apparatuur.
Ga naar onze 2de handspagina.